WAT DOEN WIJ

VERBOUW/RENOVATIE

Onze specialiteit is het compleet verbouwen van woningen, boerderijen of bedrijfspanden. Hierbij worden alle onderdelen zoals het installatiewerk en de verduurzaming van het gebouw gelijk meegenomen. Uiteraard is het vergroten middels een aanbouw, een uitbouw of een opbouw mogelijk. Wij overleggen de plannen met u en brengen u graag, indien nodig, in contact met architectenbureaus, bouwkundige tekenaars en constructeur. Na het maken van de benodigde papieren en afspraken gaan wij voor u aan de slag met het maken van een compleet kostenoverzicht. Tijdens de bouw kunnen wij u in elke fase adviseren over bijvoorbeeld de afwerking van de vloeren, wanden, badkamers en keukens.

VERGROTEN GEBOUWEN

Als u groter wilt wonen, hoeft u niet altijd te verhuizen. Misschien is het goed mogelijk en toegestaan om het bestaande pand te vergroten. Technisch gezien kunt u daarmee letterlijk alle kanten op: vergroting in de breedte, in de diepte (voor- of achterzijde) en in de hoogte. Onze meer dan 80 jarige ervaring betreft ook het realiseren van serres, kameruitbreidingen, keukenvergrotingen, dakkapellen en complete extra etages.

Wat er mogelijk is hangt af van de constructie en de technische kwaliteit van uw pand. Daarom is vakkundig advies een eerste vereiste. Wij komen graag bij u langs om ter plekke uw wensen af te stemmen op de mogelijkheden. Vervolgens wordt het plan getekend, met een gespecificeerde kostenbegroting, en kunnen de vergunningen worden aangevraagd. Belangrijk is ook om te weten dat wij bij dergelijke werkzaamheden zoveel mogelijk rekening houden met u en uw omwonenden. U moet er plezier van hebben, geen overlast.

NIEUWBOUW WONING

Als u beschikt over een stuk grond met een bouwbestemming, zorgen wij voor de rest. Eerst overleggen we met u over uw plannen, wensen en ideeën. Heeft u nog geen architect, dan brengen wij u graag in contact met architectenbureaus waar wij goede ervaringen mee hebben. Wij adviseren u in het hele vergunningentraject en helpen u bij het verkrijgen van de juiste papieren om snel te kunnen gaan bouwen.

Uiteraard wordt eerst een volledig bestek gemaakt, een specificatie van alles wat we voor u gaan doen, compleet met een kostenoverzicht. Tijdens de bouw kunnen wij u in elke fase adviseren, bijvoorbeeld over de afwerking van vloeren en wanden, bij de keuze van schakelmateriaal, sanitair, de keuken enz. Als u voor ons kiest, krijgt u er 80 jaar ervaring bij cadeau.

UTILITEITSBOUW

De opdrachtgevers van Aannemersbedrijf Pardoel B.V. zijn stichtingen, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, overheidsinstellingen en bedrijven. Door onze ruime ervaring op het gebied van onderhoud en verbouwingen kunnen wij adviseren en met u meedenken over uw bouw- of verbouwplannen. Veelal zijn de taken van onze zakelijke opdrachtgevers niet gericht op bouwkundige zaken. Wij regelen voor u alle bouwkundige zaken. Dus ook op gebied van installaties en afwerking coördineren wij de werkzaamheden. Dit ontzorgt de opdrachtgever en kan hij zich richten op zijn kerntaken.

Contact ons vandaag