OVER ONS

HISTORIE

Aannemersbedrijf Pardoel BV is een traditioneel familiebedrijf met een historie van meer dan 90 jaar. De betrokken directie is opgegroeid in de bouwwereld. U zult begrijpen dat we beschikken over een grote hoeveelheid kennis in alle facetten van de bouw. Wij zijn werkzaam in het “mooie” segment van de bouw. Onze specialiteit is het compleet verbouwen van woningen, boerderijen of bedrijfspanden. Hierbij worden alle onderdelen zoals het installatiewerk en de verduurzaming van het gebouw gelijk meegenomen. Uiteraard is het vergroten middels een aanbouw, een uitbouw of een opbouw mogelijk. Wij overleggen de plannen met u en brengen u graag in contact met architectenbureaus, bouwkundige tekenaars en constructeur.

Na het maken van de benodigde papieren gaan wij voor u aan de slag met het maken van een compleet kostenoverzicht. Tijdens de bouw kunnen wij u in elke fase adviseren over bijvoorbeeld de afwerking van de vloeren, wanden, badkamers en keukens.

Aannemersbedrijf Pardoel B.V. heeft in de afgelopen jaren veel relaties opgebouwd met diverse leveranciers en onderaannemers. Wij geven er de voorkeur aan om te werken met een vaste groep betrouwbare leveranciers en onderaannemers. Doordat wij, de leveranciers en de onderaannemers, streven naar continuïteit houden wij elkaar scherp op gebied van prijs en kwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Wij durven de vergelijking aan.

Erkenningen en garanties

Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en de stichting BouwGarant. Kiezen voor een BouwGarant aannemer betekent dat u kiest voor kwaliteit. Tevens kunt u bij ons een VerBOUWgarantie afsluiten. Deze beschermt tegen de financiële risico’s van verbouwen.

De belangrijkste zekerheid die wij u kunnen bieden is de combinatie van onze kennis, ervaring en mentaliteit. Iedereen bij ons bedrijf werkt met de trots en het verantwoordelijkheidsgevoel dat hoort bij oprecht vakmanschap. Wij houden van ons werk en we realiseren dat we dat alleen maar kunnen blijven doen als we het goed doen.

Ons bedrijf is ook erkend leerbedrijf. Wij hebben in de afgelopen jaren diverse jeugdige bouwvakkers in ons bedrijf gehad die een leerzame periode hebben gehad. Zo werken wij mee aan een goede toekomst voor de bouw.

Contact ons vandaag